Veel glitter en glamour op Kerstgala Maaswaal College Wijchen

Foto: HDV Productions

Donderdag 13 december vond in zaal Sterrebosch het traditionele Kerstgala voor de vierdejaars leerlingen van het Maaswaal College Wijchen plaats. De belangstelling was groot en de trots van de ouders, op hun mooi en galant geklede kinderen, niet minder.

Een mooie variëteit aan transportmiddelen brachten de leerlingen naar de rode loper voor de ingang. Dikke limo’s, vette Porsches, brullende Lambo’s, maar ook Audi’s, Mercedessen, BMW’s stonden in een lange rij langs de Kasteellaan. Maar ook oldtimers, legervoertuigen, tractoren en zelfs de brandweer kwam er aan te pas. Dat er ook huurauto’s tussen zaten bleek wel, aangezien de chauffeurs (vaders…) soms de portieren niet wisten te ontgrendelen… Alles reed er: van mooie Tesla’s met vleugeldeuren, tot een oldtimer Fiat Multipla met suïcide deuren, en cabrio’s. Alleen maar om op te vallen! De mist die er hing, veroorzaakt door de rook van sommige voertuigen, boeide de leerlingen niet. 

Ondanks de best wel felle kou kwamen sjiek geklede jongedames in schaarse kledij op hoge hakken. Sommigen snel even de jas uit voor de foto. De jongens in stoere pakken, waar je tegenwoordig (witte) sportschoenen onder lijkt te moeten dragen. 

Het besloten feest startte officieel om 20:00 uur, maar toen moesten de meesten nog afgezet worden…Het feest zou tot middernacht duren, maar het was te koud om te zien of dezelfde voertuigen gebruikt werden om de leerlingen weer op te halen. Kerstgala Maaswaal College Wijchen

En wat vond Geert Sanders ervan…? 

Tekst en foto´s door Dick Vogelzang (HDV Productions)
De overige foto’s staan HIER.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen