“Soamen op ’n Benkske” organiseert een Oldtimer toer door onze kerkdorpen

Foto:

“Soamen op ’n Benkske” gaat toeren in oldtimer bussen door de historische plaatsen van Wijchen. Gaat u mee?

Soamen op ’n Benkske organiseert op zaterdag 15 juni a.s. een gezellige toer voor ouderen die behoefte hebben aan meer sociale contacten. Deze tocht zal plaatsvinden in bijzondere oldtimer bussen. Onderweg wordt regelmatig gestopt om de mooie historische kerkdorpen van Wijchen te bekijken.

Na een heerlijke kop koffie in Wijchen centrum stappen we in de bussen. We brengen een bezoek bij de ruïne van Batenburg. Via Bergharen en Hernen vervolgen we de toer. Natuurlijk mag een bezoek aan het historische Leur niet ontbreken. In het kerkje van Leur zal speciaal voor u zingen Popkoor Di Capelli. Het belooft een gezellige middag te worden met nog meer verrassingen in petto. We sluiten de middag af met een drankje en een lichte maaltijd op een fantastische locatie.

“Soamen op ’n Benkske” zet zich in voor de inwoners van de gemeente Wijchen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Dat doen zij door gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de activiteiten van de werkgroep ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten. Door het programma voelen mensen zich thuis.
Lees ook ““Soamen op ’n Benkske” in de gemeente Wijchen”.

De toermiddag is op 15 juni van 13.00 tot 19.00 uur en deelname kost € 10,00. De middag wordt financieel ondersteund door de vrienden van Op Stap Wijchen. Voor meer informatie of aanmelding kan men mailen naar [email protected] en of bellen naar 06-83423258. De oldtimer toer is ook geschikt voor mensen met een rollator. 

Reacties