Lever vuurwerkafval in en maak kans op een IPad

Foto: BW

Begin het nieuwe jaar opgeruimd! Voor velen hoort vuurwerk bij een feestelijke jaarwisseling; op 1 januari ligt op veel plaatsen vuurwerkafval. De gemeente veegt vanaf 1 januari waar mogelijk, maar wij doen vooral een beroep op u. Zo voorkomen wij met elkaar ongelukken en bovendien maakt u kans op mooie prijzen!

Ruim vuurwerkafval zo snel mogelijk op. Veeg na het afsteken van vuurwerk het afval bij elkaar, maak het goed nat en gooi het daarna pas in de afvalzak. Begeleid kinderen bij het opruimen van het afval en controleer of het vuurwerk echt nat is!

Lever op donderdag 2 januari 2020 uw vuurwerkafval in bij de gemeentewerf, Kamerling Onnesweg 59. Inleveren kan gratis van 13.00 uur tot 20.00 uur. Door mee te doen aan deze actie levert u een bijdrage aan een schone buurt én wordt u direct voor uw inzet beloond. De eerste 200 personen die vuurwerkafval inleveren ontvangen een cadeau van Wijchen. U mag vuurwerkafval ook bij het restafval doen.

Dit jaar verloot de gemeente Wijchen diverse prijzen onder de mensen die vuurwerkafval inleveren, waaronder een Nintendo Switch, 3x een IPad, bioscoopbonnen en kaarten voor zwembad De Meerval. Kijk op www.wijchen.nl/vuurwerk voor de spelregels.

Reacties