Workshop familiegeschiedenis in de bibliotheek

Foto: wijchen.nieuws.nl

In het kader van het thema van ‘Nederland Leest’ organiseert de Bibliotheek Wijchen samen met de Historische Vereniging Tweestromenland een workshop familiegeschiedenis. De cursus is gratis en wordt op woensdag 25 november gehouden in de bibliotheek aan de Campuslaan in Wijchen.

Toon Janssen en Sjef Daverveld van de Historische Vereniging helpen de deelnemers op weg om gegevens te vinden waarmee een familiegeschiedenis in beeld kan worden gebracht. Na inschrijving krijgen de deelnemers nadere informatie over wat zelf aan voorwerk gedaan kan worden. De workshop duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mochten er meer aanmeldingen binnenkomen dan het aantal plaatsen dat beschikbaar is, dan wordt gekeken naar datum en tijd van aanmelding. De workshop vindt plaats met inachtneming van de coronamaatregelen. Het advies is daarnaast een mondkapje te dragen.

Nederland leest

Nederland Leest’ is een evenement ter bevordering van het lezen van boeken. Het vindt sinds 2012 jaarlijks plaats in de maand november en wordt georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Het thema dit jaar is ‘Eén boek, duizend gesprekken’.

 

Reacties