Stille tocht voor omgekomen Sebastiaan Theloosen

Route van de stille tocht die start bij de Campuslaan
Route van de stille tocht die start bij de Campuslaan
Foto:

Familie en vrienden van Sebastiaan Theloosen, die afgelopen dinsdag omkwam door een opzettelijk veroorzaakt ongeval, houden zaterdag een stille tocht als eerbetoon aan de 42-jarge Wijchenaar.

De gemeente en de veiligheidsregio hebben toestemming gegeven voor een stille tocht die om 19.00 uur begint. Burgemeester Marijke van Beek: “Wijchen is zeer aangedaan door dit incident. De impact op de inwoners is enorm. Vandaar dat we als gemeente besloten hebben om mee te werken aan deze tocht, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.”

Campuslaan

Burgemeester en wethouders nemen deel aan de tocht voor het slachtoffer van de fatale verkeersruzie in de 15e straat in de Ververt. Naar verwachting wordt het druk zaterdag. Van Beek: “We vragen mensen om lopend of met de fiets te komen. De parkeerplaatsen op de Campuslaan zijn gereserveerd voor de familie en genodigden.”

Minuut stilte

Op dinsdag 1 december maakt ook de Wijchense gemeenteraad een statement tegen zinloos geweld. Bij de raadvergadering wordt een minuut stilte in acht genomen voor Theloosen en alle andere slachtoffers van zinloos geweld.

Zie ook:
Burgemeester geschokt door dodelijke aanrijding

Man doodgereden, gevluchte dader in Beuningen gepakt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen