Familie Sebastiaan Theloosen: ‘Vorm een erehaag’

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

De familie van de overleden Sebastiaan Theloosen vraagt belangstellenden vanavond in een erehaag langs de route van de stille tocht te gaan staan. Deelname aan de tocht is voor genodigden, zo laat de familie weten. De 42-jarige Theloosen kwam afgelopen dinsdag om het leven na een uit de hand gelopen verkeersruzie.

De stille tocht begint vanavond (zaterdag) om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Campuslaan en eindigt daar ook weer. ‘De stille tocht is bedoeld voor familie en vrienden van Sebastiaan om het verdriet over het overlijden van Sebastiaan samen te delen. Deelname aan de tocht is voor genodigden. Belangstellenden wordt gevraagd in een erehaag langs de route van de stille tocht te gaan staan. Op deze manier beperken we de kans op besmetting met het coronavirus’, zo laat de familie via een verklaring weten.

1,5 meter afstand

Voor deze stille tocht gelden de coronamaatregelen. ‘We roepen iedereen die zaterdag komt op om zich aan de landelijk RIVM-richtlijnen te houden. Bewaar de vereiste 1,5 meter afstand. We adviseren een mondkapje te dragen. Wij begrijpen dat dit moeilijk is wanneer je je verdriet wilt delen. De gemeente Wijchen en de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid hebben ons erop gewezen dat dit belangrijk is.’

Niet aansluiten

De familie vraagt dringend aan belangstellenden om niet achter de stoet aan te sluiten als deze langskomt, om zo het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. ‘Tot slot roepen wij u op zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. De parkeerplaatsen op de Campuslaan zijn gereserveerd voor de familie en genodigden’, aldus de familie.

Zie ook:
Stille tocht voor omgekomen Sebastiaan Theloosen

Wijchenaar doodgereden, gevluchte dader in Beuningen gepakt

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen