Dermatologiecentrum Dermex vestigt zich in Wijchen

Foto: Dermex

Dermex, de polikliniek van dermatoloog Quintus Swinkels, is sinds kort in Wijchen gevestigd. Op Bijsterhuizen heeft Swinkels een centrum voor dermatologische expertise geopend. Wie huidproblemen heeft, kan daar na doorverwijzing door de huisarts terecht. Naast huidproblemen kunnen patiënten ook terecht bij klachten ten gevolge van spataderen, haarproblemen, allergische problemen of bijvoorbeeld aambeien.

Quintus Swinkels is ruim 25 jaar werkzaam binnen de dermatologie. Zijn visie is een simpele maar krachtige: de patiënt staat centraal. “Een lange wachttijd, daar hoeft men bij Dermex niet bang voor te zijn. De missie van Dermex is hoogwaardige dermatologische zorg te bieden vanuit een brede algemene expertise”, aldus dr. Swinkels.

Specialisaties

Patiënten kunnen voor alle huidklachten bij Dermex terecht, bijvoorbeeld wanneer men ongerust is over moedervlekken, plekjes of andere problemen heeft aan de huid. Als men doorverwezen wordt door de huisarts, is men welkom bij de polikliniek.

Swinkels heeft een aantal specialisaties: behandeling van huidkanker en alle voorstadia daarvan, problemen ten gevolge van spataderen en haarproblemen. Aandoeningen van de niet-blanke huid is een speciaal aandachtsgebied. Voor allergieklachten en bijvoorbeeld aambeien kan men ook naar Dermex.

Vergoeding

Dermatoloog Quintus Swinkels. Foto: Dermex

Swinkels: “Men denkt ongetwijfeld: zo’n privékliniek, dat kost veel meer dan een bezoek aan het ziekenhuis. Het tegendeel is waar. Een behandeling bij Dermex kost niets meer dan in het ziekenhuis. De zorg bij Dermex wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.”

Met een verwijzing van de huisarts via ZorgDomein kunnen patiënten op zeer korte termijn terecht. Voor meer informatie kan men de website van Dermex raadplegen, bellen (0850606490) of e-mailen.

 

Reacties