Audities voor musical beginnen in november

De audities voor de musical worden gehouden in De Schuur in Appeltern.
Foto: Google Maps

Er zijn nieuwe speeldata bekend voor de voorstelling Grimas achter de kamerjas. Deze productie van Stichting Musical Productie Maas en Waal wordt opgevoerd op 2, 3 en 4 september en 9, 10 en 11 september 2022. Wie mee wil doen, kan zich nog steeds aanmelden.

Net zoals bij veel toneelgroepen moest ook de voorstelling Grimas achter de kamerjas die voor dit stond gepland, worden uitgesteld. Nu de nieuwe data bekend zijn, beginnen ook de audities weer. Deze staan voor 2 en 9 november 2021 op het programma; de repetities starten in januari 2022.

Wie mee wil doen als toneelspeler kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Maar ook mensen die handig zijn met naald en draad, een boormachine of logistiek sterk zijn, kunnen zich aanmelden bij de stichting.

Zangworkshop

Voor iedereen die nieuwsgierig is en een kijkje in de keuken wil nemen bij de werkwijze van de stichting, wordt een zangworkshop georganiseerd van Stanley Stokkermans (1974). Hij is de zoon van componist en pianist Joop Stokkermans. Hij werkt als muzikaal leider en dirigent in het theater en is sinds 2018 verbonden aan de stichting. Ook de voorstelling de Grimas achter de kamerjas heeft hij voorzien van muziek en liedteksten. De workshops zijn op de woensdagavonden 6 en 13 oktober 2021 in De Schuur in Appeltern.

Wie meer wil weten over zangtechniek en hoe deze technieken toe te passen of twijfelt om zich aan te melden voor een auditie te doen, kan zich opgeven via [email protected] onder vermelding van Zangworkshop.

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen