Voor bijna kwart miljoen aan cadeaukaarten verkocht

Foto:

Er zijn tot nu bijna 8.000 Wijchen= Cadeaukaarten verkocht met een totale waarde van ruim 230.000 euro. De cadeaukaart werd in november 2020 geïntroduceerd en kan gekocht en uitgegeven wordt in de gemeente Wijchen.

Bron: Wijchen=

Volgens ondernemersorganisatie Wijchen= wordt de kaart het meest gekocht via de webshop van Wijchen=, gevolgd door Primera Hendriks, Bisonder, Buurtsuper Alverna en Lectuurhandel Robben. De kaart wordt het vaakst ingeleverd bij de HEMA, gevolgd door Sfeerderij Gouden Engel, Intertoys, Sport met Snelders en Zaal 4 (horeca).

Verkocht

Van november 2020 tot en met juli van dit jaar zijn er 7.806 cadeaukaarten verkocht ter waarde van 232.951 euro. Er zijn tot nu toe 3.341 kaarten ingeleverd, met een gezamenlijke waarde van 87.845 euro.

Verkooppunten

De kaart wordt momenteel verkocht bij 10 verkooppunten. In totaal doen 96 Wijchense bedrijven mee, waaronder 29 horecabedrijven; 68 bedrijven zitten in het centrum, de rest daarbuiten. Wijchen= streeft naar 110 deelnemende bedrijven en 12 verkooppunten. Een volledig overzicht van inlever- en verkooppunten is hier te vinden.

Zie ook:
Wijchen krijgt eigen cadeaukaart

Cadeaukaart Wijchen= voor mensen met laag inkomen

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen