SC Woezik verliest oefenduel tegen SHO

SC Woezik heeft zondag thuis een oefenwedstrijd tegen SHO met 3-2 verloren. Beide teams komen uit in de eerste klasse.

De gasten uit Oud-Beijerland kwamen na ruim een kwartier op Sportpark Woezik op voorsprong, een kwartier later was de stand alweer gelijk met een schot in de verre hoek door de spits van Woezik. Hij zorgde in de laatste minuut van de eerste helft ook voor de 2-1 voorsprong.

Paal

Na de pauze kwamen de gasten met 5 invallers in het veld. Na 10 minuten kreeg SHO een strafschop die werd benut: 2-2. Woezik kreeg nog diverse goede kansen maar de keeper van de gasten voorkwam een achterstand. In de slotfase schoot SHO nog op de paal; de carambolerende bal werd bij de andere paal alsnog in het doel gewerkt: 2-3.