Wijchense Atelierroute telt 39 deelnemers

Werk van de Wijchense kunsteaar Daniella Krijt dat te zien is tijdens de Atelierroute
Foto: KunstKring Wijchen

In totaal 39 deelnemers doen komend weekeinde mee aan de negende Wijchense Atelierroute. De deelnemers komen uit Alverna, Batenburg, Bergharen, Leur, Niftrik en Wijchen.

De Atelierroute zou oorspronkelijk in het laatste weekeinde van juni worden gehouden, maar door de coronamaatregelen werd het evenement uitgesteld naar komend weekeinde, 4 en 5 september, tussen 11.00 en 17.00 uur. Op 28 locaties wordt werk van 39 kunstenaars tentoongesteld. De overzichtsexpositie is dit jaar in het Kunsthuis (voormalig gemeentehuis) in Wijchen; daar is van iedere deelnemer een werk te zien en is ook een gratis routeboekje af te halen.

KunstKring

Het tweejaarlijkse evenement is georganiseerd door KunstKring Wijchen, een initiatief van Stichting Kunstpromotie Wijchen en in 2015 gestart om kunst in Wijchen op de kaart te houden. De inzet is om laagdrempelige activiteiten over beeldende kunst te organiseren voor iedereen die daarin interesse in heeft en om kunstenaars de gelegenheid te geven hun werk te tonen door middel van exposities en de Atelierroute.

De locaties waar de kunstenaar hun werken laten zien

Reacties

Cookieinstellingen