Prikbus van de GGD staat vrijdag in Wijchen

De prikbus van GGD Gelderland-Zuid
Foto: GGD Gelderland-Zuid

De prikbus van GGD Gelderland-Zuid staat komende vrijdag in Wijchen. Hier is het mogelijk om, zonder een afspraak, een vaccinatie tegen corona te halen.

GGD Gelderland-Zuid maakt een tour langs de gemeenten in de regio. Met de prikbus wil de GGD het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Inwoners van de regio die nog geen vaccinatieafspraak hebben gemaakt, kunnen bij de prikbus dicht bij huis terecht.

Vaccins

Er wordt gevaccineerd met Pfizer en Janssen. Bezoekers kunnen zelf kiezen welk vaccin men wilt. Wie jonger is dan 18 jaar komt alleen in aanmerking voor Pfizer. Voor het Janssen vaccin is 1 prik nodig, voor het Pfizer-vaccin 2 prikken. De afspraak voor de tweede prik wordt direct na de eerste prik ingepland.

Legitimatiebewijs

De prikbus staat vrijdag 15 oktober van 14.00 tot 19.00 uur op de parkeerplaats Oude Klapstraat (parkeerplaats oude bibliotheek). Wie langs wil komen voor een vaccinatie moet een legitimatiebewijs en mondkapje meenemen. Wie dat wil kan een stempel in het zogenoemde gele boekje laten zetten na de vaccinatie in de prikbus. Er worden geen stempels gezet als iemand al gevaccineerd is.

 

 

Reacties