AWC laat drie punten liggen in Nuenen

Foto: Pixabay

In een wedstrijd waarin de emoties af en toe hoog opspeelden, heeft AWC de 3 punten niet mee naar huis kunnen nemen. Er werd in en tegen Nuenen met 3-2 verloren; een gelijkspel was verdiend geweest.

Al na 3 minuten nam Nuenen een voorsprong door Roy Olislagers die een afgeslagen bal vanaf 16 meter binnenschoot. Pas na een half uur kreeg AWC beter greep op het spel van Nuenen dat de opbouw van de Wijchenaren goed verstoorde. Schoten van afstand van Job van de Groes en Daan Pauwels miste echter nauwkeurigheid.

Strakke voorzet

In de tweede helft begon AWC feller hetgeen leidde tot een grote kans voor Safa Kizir die in plaats van te schieten zijn actie te lang doorvoerde en strandde op doelman Jeroen Keeris. Na 10 minuten viel onverwachts de 2-0 door Antoni Forner Cuenca die een strakke voorzet droog binnenschoot.

Kleine kansen

Na de wissel van Boy Visser voor Dennis Straten in de 57e minuut was het wederom Safa Kizir die na een mooie een-twee met Sven Jansen nu wel de bal onder de keeper doorschoof: 2-1. AWC was de bovenliggende partij met enkele kleine kansen, maar in de 77e minuut was het Nuenen dat een snelle counter afrondde door Matt Bolhuis: 3-1.

In de hectische slotfase die volgde was het Jorn Reuvers die een goed genomen vrij trap van Boy Visser in de 88e minuut binnenkopte: 3-2. Bas Brussaard verving Daan Pauwels, maar de verdiende gelijkmaker viel echter niet meer.

Reacties