Jaarlijkse Buitenrommelmarkt in Balgoij

Foto: Pixabay

Harmonie Kunst en Vriendschap in Balgoij houdt in juni, na 2 jaar niet door de coronacrisis, weer de jaarlijkse Buitenrommelmarkt. De markt is niet bestemd voor handelaren en de opbrengst komt ten goede aan de harmonie.

De rommelmarkt wordt gehouden op zondag 19 juni bij dorpshuis ’t Ballegoyke aan de Boomsestraat 2B in Balgoij. Tussen 10.00 en 14.30 uur kunnen liefhebbers daar terecht om te neuzen, te zoeken en te kopen.

Gesorteerd

Alle spullen zijn opgesteld in gesorteerde kramen zoals: curiosa en antiek, glas en servies, speelgoed, boeken, platen en cd’s, gereedschap, kleinmeubelen, elektrische en huishoudelijke apparatuur, schaatsen, schoenen et cetera.

Kunst en Vrienschap

Kunst en Vriendschap is een harmonie met een drumband met in totaal ongeveer 60 leden. De harmonie en de drumband treden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op. De repetities, die normaal gesproken een keer per week gehouden worden, vinden plaats in een eigen repetitielokaal in het dorpshuis in Balgoy. De repetities staan onder leiding van officieel opgeleide en gekwalificeerde mensen.

 

Reacties

Cookieinstellingen