Emporium blijft nog jaren in de Berendonck

Matrixx heeft een samenwerkingsovereenkomst met Leisurelands.
Matrixx heeft een samenwerkingsovereenkomst met Leisurelands.
Foto: Leisurelands

Matrixx Events heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Leisurelands, de eigenaar van recreatiegebied Berendonck waar het festival Emporium, dat dit weekend op het programma staat, gehouden wordt. De samenwerking tussen beide partijen loopt al meer dan 15 jaar en wordt zeker nog 5 jaar vervolgd.

De eerste editie van Emporium op Berendonck vond in 2005 en trekt inmiddels meer dan 30.000 bezoekers. “Festivals zijn essentieel gebleken om mensen van het leven te laten genieten. We werken het liefst langjarig samen met betrouwbare en regionale partners. De verlenging van het partnerschap met Matrixx is daar een mooi voorbeeld van”, aldus Kees Rutten, directeur van Leisurelands.

Uitgaansleven

Sinds de oprichting heeft Matrixx maar één doel gehad: het uitgaansleven verrijken met evenementen vol beleving en creativiteit. “De unieke festivallocaties van Leisurelands zijn een belangrijk onderdeel van het succes. We zijn dan ook blij dat we hier nog lang kunnen blijven”, aldus David Brons, directeur van Matrixx Events.

Emporium in de Berendonck. Foto: Emporium

Samenzijn

Emporium zal dit jaar op 28 mei vooral het samenzijn vieren. Marketingmanager Wouter Renckens van Matrixx Events: “Na een lange coronatijd waarin een feestje vieren en samenzijn zo’n beetje het grootste gemis is geweest voor jongeren, willen we dit jaar vooral samenzijn en met elkaar vieren. Het leven, de liefde, de muziek, het samenzijn.”

Randprogrammering

Naast de artiesten, is er ook een uitgebreide randprogrammering samengesteld. “Van heerlijke chilloutzones en zomerse cocktailbars tot gave attracties en natuurlijk een spetterende eindshow met vuurwerk. Het festival is de afgelopen jaren steeds meer gaan draaien om een compleet dagje uit voor de bezoeker en voert dat in alle aspecten terug”, aldus Brons.

Zie ook:
Na twee jaar weer Emporium in de Berendonck

Het nieuws van wijchen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina en deel berichten! Of krijg
gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen