Burgemeester nodigt Wijchense Vierdaagselopers uit

De Wijchense Vierdaagsewandelaars op Kasteel Wijchen in 2019
De Wijchense Vierdaagsewandelaars op Kasteel Wijchen in 2019
Foto: gemeente Wijchen

Het lijkt er dan toch van te komen. Burgemeeester Marijke van Beek, sinds april 2020 waarnemend burgemeester van deze gemeente, heeft nog nooit de Vierdaagsefestiviteiten hier meegemaakt. Nu het wandelfestijn dit jaar weer doorgaat, wil ze alle Wijchense deelnemers uitnodigen op de koffie.

Het uitnodigen van de Wijchense Vierdaagselopers is een traditie. De laatste keer was in 2019 toen de toenmalige burgmeester Hans Verheijen de wandelaars ontving in het kasteel. Zijn opvolger Van Beek is sinds april 2020 waarnemend burgemeester van deze gemeente. In dat jaar en in 2021 ging de Vierdaagse in verband met de coronacrisis niet door.

Ut Kapelleke

Wie meeloopt met de 104e Vierdaagse is voorafgaand, op vrijdag 15 juli, welkom in Kasteel Wijchen om daar onder het genot van een kopje koffie of thee wandelervaringen uit te wisselen. Dweilorkest Ut Kapelleke zorgt voor de muziek.

Aanmelden

Wie er op vrijdag 15 juli vanaf 19.30 uur bij wil zijn, kan zich aanmelden via de site van de gemeente Wijchen. Dat kan tot en met maandag 11 juli.

Wie dat liever schriftelijk doet, kan zijn adresgegevens doorgeven aan de gemeente Wijchen, t.a.v. Sanne Effing, postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Men kan de gegevens ook afgeven in het Huis van de Gemeente in de Kasteellaan in Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen