Advertorial | Nieuwe zonveilige behandelingen

Foto: Huid- en oedeemtherapie Wijchen

Verschillende effectieve behandelingen die worden uitgevoerd bij Huid- en oedeemtherapie Wijchen, met name laserbehandelingen, maken de huid tijdelijk gevoeliger voor de zon waardoor de zomerperiode het herstel negatief kan beïnvloeden.

Hierdoor worden verschillende  behandelingen verplaatst naar de herfst. Schimmelnagels kunnen daarentegen wel helemaal veilig in de zomerperiode worden gelaserd in onze praktijken.

Schoonheidsbehandelingen

Huid- en oedeemtherapie Wijchen biedt naast huidtherapeutische behandelingen vanaf nu ook schoonheidsbehandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, massages, harsen en behandelingen voor de wimpers en wenkbrauwen. Met deze schoonheidsbehandelingen kan men de huidconditie nog steeds in goede staat houden en blijven verbeteren tijdens deze zomer.

Informatie

Op de website is de prijslijst voor schoonheidsbehandelingen en meer informatie per behandeling te bekijken. Neem vrijblijvend contact op via de telefoonnummers 024-6411698 (Wijchen) en 024-6779508 (Beuningen) voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

Reacties

Cookieinstellingen