Vier Wijchense jongeren bij slot ZomerOndernemer

Foto: still uit video over de ZomerOndernemer

Vier jongeren uit de gemeente Wijchen doen mee aan de eindpresentatie van het project ZomerOndernemer op 25 augustus. Dit project heeft als doel jongeren te helpen met het maken van een start van hun eigen bedrijf en met het ontwikkelen van hun ondernemersvaardigheden.

Het project ZomerOndernemer is bedoeld voor jongeren van 15 tot 25 jaar uit de regio Nijmegen en Regio Foodvalley: scholieren, studenten, werkenden en werkzoekenden. Gemeente Wijchen is een van de sponsoren van deze training, samen met Nijmegen, Beuningen, Druten en de provincie Gelderland.

‘Zakenvriend’

Op 19, 20 en 21 juli namen 16 jongeren uit het Rijk van Nijmegen en Regio FoodValley deel aan 3 trainingsdagen, om vervolgens in de zomervakantie hun idee verder uit te werken. Elke week was er een terugkomdag, dit alles onder professionele begeleiding. Elke jongere heeft tijdens het project zijn eigen ‘zakenvriend’ gehad: een ervaren ondernemer die de jongere met raad en daad bijstond en hem met zijn netwerk ondersteunt

Eindpresentatie

De eindpresentatie is op donderdag 25 augustus bij Eromesmarko aan de Nieuweweg in Wijchen. Hierbij is onder anderen wethouder Nick Derks van de gemeente Wijchen aanwezig. Een jury beoordeelt alle eindpresentaties en wijst een winnaar aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen