Coop aan Tunnelweg heropent als PLUS Wijchen

Foto: Wikipedia

Coop Wijchen aan de Tunnelweg 86 opent volgende week als PLUS Wijchen. In de vernieuwde groene supermarkt ligt de focus nog meer op alledaagse verse producten die elke dag laag geprijsd zijn. Met de nieuwe zelfscankassa’s kunnen klanten eenvoudig en snel de boodschappen afrekenen.

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In 3 jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder PLUS Wijchen. Met meer dan 550 winkels is PLUS na het samengaan met Coop de derde supermarktformule van Nederland geworden, na Albert Heijn en Jumbo.

Wennen

De supermarkt is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-winkel niet, zegt supermarktmanager Robin Jansen.

De nieuwe winkel zal in het begin misschien even wennen zijn voor onze klanten

“Oranje maakt plaats voor groen. De winkel is helemaal leeg geweest en wordt op dit moment opnieuw gevuld. Alles wordt fris en modern. De nieuwe winkel zal in het begin misschien wel even wennen zijn voor onze klanten, maar gelukkig staat na de heropening ons vertrouwde team klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden. Mijn collega’s hebben, net als ik, ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Assortiment

Het assortiment van de winkel beschikt over ambachtelijke, verse en biologische producten.  Op de groenteafdeling vinden klanten een uitgebreid vers assortiment groenten en fruit. En de geheel vernieuwde broodafdeling biedt een ruim assortiment aan vers en biologisch brood.

Zelfscan

De PLUS-winkel in Wijchen zet in op service en gemak. Jansen: “Onze klanten hadden nog geen mogelijkheden om zelf boodschappen te scannen en af te rekenen. Dat hebben we vanaf woensdag 12 oktober wel. Er zijn zowel zelfscankassa’s als handscanners. Heel gemakkelijk.”

Opening

Op woensdag 12 oktober om 9.00 uur opent supermarktmanager Robin Jansen op feestelijke wijze de winkel. De eerste 200 klanten krijgen een taart cadeau en er zijn prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Ook is er een foodtruck.

Een video-impressie van de werkzaamheden van de Facebookpagina van PLUS Wijchen.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen