AWC walst met 6-0 over RKZVC heen

AWC heeft de thuiswedstrijd tegen RKZVC afgetekend met 6-0 gewonnen. Alle doelpunten werden door verschillende spelers gemaakt. Met dit resultaat staan de Wijchenaren op de tweede plaats in de competitie, een punt achter koploper Meerssen dat gelijkspeelde.

AWC kwam al in de 15e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jorn Reuvers. De Wijchenaren dicteerden de wedstrijd en kwamen in de 23e minuut op 2-0 door Fren Stevens. Dat was ook de ruststand.

Vrije trap

Na de rust was hetzelfde wedstrijdbeeld te zien en binnen 5 minuten tilde AWC de stand naar 5-0 door doelpunten van Boy Visser uit een onmogelijke hoek, Yoeri Hubers na een mooie individuele actie en Daan Pauwels uit een vrije trap.

Hierna werd veelvuldig gewisseld, maar AWC bleef de bovenliggende partij. Het laatste doelpunt kwam op naam van Lennart Nieuwenhuis, die daarmee de eindstand op 6-0 bepaalde.

Komende zondag, 16 oktober, speelt AWC uit tegen Silvolde.