Winkel van Scapino in Wijchen volledig vernieuwd

Na 4 weken gesloten te zijn geweest, heeft Scapino in Wijchen de deuren weer geopend van de winkel aan de Touwslagersbaan die in een compleet nieuw jasje is gestoken. Het vernieuwde pand van Scapino is zeer ruim opgezet. Hierbij is ook gedacht aan de kinderen.

Scapino is in de eerste plaats een schoenenwinkel, maar de klanten vinden er ook (sport-)kleding, vrijetijdsartikelen en speelgoed voor een betaalbare prijs. Scapino volgt alle trends op de voet, waardoor de collectie steeds vernieuwd kan worden.

Kinderen

Het vernieuwde pand van Scapino is zeer ruim opgezet. “Hierbij is er ook gedacht aan de kinderen”, zegt rayonmanager Samantha Tittse.

“Er is een glijbaan te vinden, maar ook is er een kleine speelgoedafdeling, in samenwerking met Top1Toys. Denk aan leuke bordspelletjes, stepjes, skateboards, voetbalgoals en nog veel meer.”

Online

Scapino is een discountzaak met een sobere inrichting en lage prijzen. Er zijn in Nederland circa 175 vestigingen en de winkel is ook online actief. Inmiddels is bij de winkel, die al vele jaren in Wijchen is te vinden, de sale gestart.


FEITEN Scapino
  • Scapino is ontstaan uit een schoenenwinkel in de Drentse plaats Zweeloo.
  • Berend Ziengs (1920-2003) begon daar in 1946 de eerste winkel van Ziengs Schoenen. Er werden schoenen verkocht in de hogere prijsklasse.
  • Uit deze formule is in 1974 Scapino ontstaan.
  • Scapino is een discountzaak met een sobere inrichting en lage prijzen.
  • Het is de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen