Marktkooplui delen gratis boodschappentassen uit

Zij hebben hem al, de boodschappentas die donderdag wordt uitgedeeld (zie uitgebreid bijschrift onder de tekst)
Zij hebben hem al, de boodschappentas die donderdag wordt uitgedeeld (zie uitgebreid bijschrift onder de tekst)
Foto: Wijchen=

Wie morgen, donderdag, de warenmarkt in het centrum van Wijchen bezoekt, kan een verrassing verwachten. Als bedankje aan de klanten en ter promotie van de warenmarkt worden er speciale boodschappentassen uitgedeeld.

De tas is ontwikkeld in samenwerking met gemeente Wijchen en Centrum Management Wijchen/Wijchen=. De achterliggende gedachte is dat elke week met een boodschappentas op pad gaan duurzaam is. Als extraatje zit er bij circa 200 tassen ook een gratis Wijchen=-kalender.

Regio

De warenmarkt, die elke donderdag van 08.30 tot 13.00 uur wordt gehouden, blijkt voor velen een graag geziene plek te zijn. Het is een publiekstrekker, zegt wethouder Nick Derks. Een groot aantal bezoekers komt zelfs uit de regio naar de Markt in Wijchen. Dat kunnen ze de komende jaren blijven doen, want de warenmarkt blijft in het centrum gehouden worden.

Goedknoop is een nieuw bedrijf op de Wijchense warenmarkt. Foto: Wijchen=

Nieuw bedrijf

Sinds kort is het aanbod zelfs uitgebreid. Er staat een nieuw bedrijf op de markt, namelijk Goedknoop. Een familiebedrijf dat in 1977 is begonnen met de verkoop van textiel- en modefournituren.

In 2017 heeft Sjoerd den Brok de firma overgenomen van zijn vader. Naast het ruime assortiment aan fournituren verkoopt het bedrijf sinds enkele jaren ook stoffen.

 

 

Bijschrift hoofdfoto: De speciale boodschappentassen worden getoond door (v.l.n.r.) centrummanager Rosanne Pak, marktmeester Patrick van de Berg, wethouder Nick Derks, marktverkoper en commissielid Roel Buikema en boa Florens Janssen.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen