Advertorial | Hans Janssen Makelaars: nieuwe identiteit

Foto: Hans Janssen

Een vernieuwde identiteit voor Hans Janssen Garantiemakelaars omvat een nieuwe naam, een frisse visuele uitstraling, en een bijgewerkte website. Het makelaarsteam van Hans Janssen heeft besloten om veranderingen door te voeren en zichzelf opnieuw te presenteren.

Hans Janssen Garantiemakelaars is een toonaangevende makelaar in de regio Nijmegen, dat gespecialiseerd is in zowel bestaande woningen als nieuwbouw. De nieuwe huisstijl en het nieuwe logo zijn te bewonderen op de nieuwe website. De keuze voor blauwe en roze kleuren geeft alles een vernieuwde en levendige uitstraling.

Over Hans Janssen

Al bijna 50 jaar draagt Hans Janssen bij aan de tevredenheid van zowel kopers als verkopers in de prachtige regio Nijmegen. Hoewel ze met de tijd zijn meegegaan, blijft het bedrijf vasthouden aan het oorspronkelijke doel: om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij de aankoop of verkoop van een woning.

Dit doen het door een breed scala aan koopwoningen (inclusief nieuwbouw) en huurwoningen aan te bieden, evenals volledige woonondersteuning en een team van enthousiaste medewerkers. Daarnaast organiseert het bedrijf vooruitstrevende woonevenementen waar vraag en aanbod samenkomen.

Het makelaarsteam maakt deel uit van de bredere Hans Janssen Groep en werkt samen met LIV Hypotheken & Verzekeringen, de LIV Wooncoach en de vastgoedadviseurs van Hans Janssen Zakelijk. Gezamenlijk vormen zij het grootste netwerk van kopers en verkopers in de hele regio Nijmegen, wat voor jou betekent dat je meer kans hebt om het huis van je dromen te vinden.

Behoud van dezelfde kwaliteit in een nieuwe stijl

‘Vertrouwde kwaliteit met een nieuwe uitstraling’ is de nieuwe leus van Hans Janssen. Alle diensten en de 3 vestigingen blijven onveranderd, maar worden nieuw leven ingeblazen met een frisse huisstijl, een nieuw logo, een kortere naam en een krachtige campagne.

Wil je meer weten over het aanbod van Hans Janssen, hun vernieuwde uitstraling, of je aanmelden voor de nieuwsbrief? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe website: www.hansjanssen.nl.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen