Pakketautomaat als gigantische adventkalender

De pakketautomaat bij de Jumbo in Wijchen
De pakketautomaat bij de Jumbo in Wijchen
Foto: PostNL

Wijchen is een van de drie steden met een primeur: ter gelegenheid van de feestdagen zijn enkele pakketautomaten van PostNL omgetoverd tot een gigantische adventkalender. Wijchenaren krijgen deze week een feestelijke attentie elke keer als ze hun pakket ophalen bij de pakketautomaat bij de Jumbo van Kuppeveld op de Herenstraat 17.

Het is voor het eerst dat pakketautomaten worden aangepast voor de feestdagen. Naast Wijchen hebben Eindhoven en Leiderdorp deze primeur.

Extra pakketje

Wanneer inwoners deze week hun pakket ophalen uit de pakketautomaat, treffen zij achter het deurtje een extra pakje aan. De pakketautomaten worden en met donderdag 21 december steeds opnieuw gevuld met verrassingen.

Bezorgers

Consumenten kunnen zelf kiezen waar zij hun pakket laten bezorgen. Dat kan bij hen thuis, maar ook op andere plekken zoals op PostNL punten, op veilige plekken rondom het huis en in een pakketautomaat. Een voordeel van het gebruiken van de alternatieve bezorglocaties is dat de bezorgers minder onnodige kilometers hoeven af te leggen. Dit draagt bij aan het milieu en aan de leefomgeving.

Uitbreiding

Begin volgend jaar verwacht PostNL de 1000e pakketautomaat te plaatsen. Het doel is om dit aantal uit te breiden naar 1500 in 2024, zodat iedereen in Nederland een PostNL-pakketautomaat in de buurt heeft.

Het nieuws van wijchen.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina en deel berichten! Of krijg

gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen