Workshop ‘Autisme en balans’ in de bibliotheek

Foto: Pixabay/AI gegenereerd

Diana Guldenaar van Rosemarijn Gezinsbegeleiding is op dinsdag 14 mei te gast in de Bibliotheek Wijchen. Zij geeft daar de workshop ‘Autisme en balans’ waarbij ze informatie geeft over autisme en de deelnemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen.

Autisme heeft volgens Guldenaar te maken met prikkels, balans en grenzen. “Ons leven zit vol prikkels, geluiden, beelden, sociale media, er wordt veel van ons gevraagd. Als je autisme hebt, is het verwerken van al die prikkels soms extra lastig. Hoe vind je een balans tussen wat moet en wat jij graag wilt?”

Diana Guldenaar. Foto: Rosemarijn Gezinsbegeleiding

Gezinssituatie

Guldenaar is de drijvende kracht achter Rosemarijn Gezinsbegeleiding. Het is haar overtuiging dat kinderen en jongeren van nature willen groeien en ontdekken. Door beperkingen als autisme en ADHD, maar ook door een ingewikkelde gezinssituatie, kan de opvoeding en ontwikkeling van een kind vastlopen.

Aanmelden

Omdat het kind onderdeel is van een gezin, gaat Guldenaar bij de begeleiding met het hele gezin op weg naar herstel en verbetering. Ze biedt daarvoor ambulante (intensieve) gezinsbegeleiding in Gelderland en diverse andere regio’s.

Aanmelden voor de workshop in Wijchen kan via de site van de Bibliotheek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen