Waar is het leukste terras aan het water?

09 jul , 10:00 Nieuws
6686a7e68edb8
Diverse horecagelegenheden in de gemeente Wijchen zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’. De verkiezing is een initiatief van Stichting Bureau Toerisme en vormt een onderdeel van de campagne ‘De Mooiste Wateren’.
De hele maand juli kan men stemmen op het favoriete terras aan het water in het rivierengebied.

Massaal gestemd

De hele maand juni konden horecagelegenheden in het rivierengebied met een terras aan het water worden genomineerd voor de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’. Dit heeft geresulteerd in 75 genomineerden. Sinds de opening van de stembussen op 1 juli is er al massaal gestemd op de terrassen aan het water. De teller staat na een week al op bijna 4500 geverifieerde stemmen.

Wijchense genomineerden

De genomineerden uit de gemeente Wijchen zijn:
  • Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd in Niftrik
  • Strandpaviljoen Berendonck van het recreatiegebied in Wijchen
  • Theehuis De Eikenhorst in Wijchen
  • Clubhuis de Kink bij jachthaven De Batavier in Niftrik
  • Forellenvijver De Forel in Bergharen

Onder de aandacht

“De terrasverkiezing is een uitgelezen kans om alle horecagelegenheden met een terras aan het water in het rivierengebied breed onder de aandacht te brengen”, zegt Richard de Bruin, directeur van Stichting Bureau Toerisme.
“Zowel bezoekers als bewoners worden attent gemaakt op het unieke aanbod in het rivierengebied, maar tegelijkertijd krijgen ondernemers aan het begin van het zomerseizoen een extra impuls.”

Winnaar

De winnaar van de titel ‘Het leukste terras aan het water’ wordt begin augustus bekendgemaakt. De winnaar – het terras met de meeste stemmen – ontvangt een promotiepakket ter waarde van 8000 euro, inclusief een week lang promotie op een reclamemast.
De hele maand juli kan er nog gestemd worden op de genomineerde terrassen aan het water via de website uitinderegio .
Adverteren op  wijchen.nieuws.nl  ? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected] .