Wijchen Noord heeft een "Love-tunnel"

24 jun 2018, 11:30 Nieuws
graffitti wijchen noord 100
Op zaterdag 23 juni werd de Tunnel tussen Wijchen Noord en de Veenhof de "Love-tunnel".Dit was één van de activiteiten die gekoppeld was aan het feit dat de Wijk Wijchen Noord 50 jaar bestond.
Het idee om dit te gaan doen kwam n.a.v. een opmerking van MORIS op Facebook, waarop wethouder Paul Loermans positief reageerde. MORIS moest maar een voorstel doen en in overleg met de gemeente Wijchen werd besloten om de wanden van de fietstunnel tussen Wijchen Noord en de Veenhof als legale Graffiti plek aan te wijzen. Op deze dag konden ervaren Graffiti kunstenaars aan het werk gaan om hun kunsten te vertonen. Ook daarna is het mogelijk om nieuwe graffiti kunstwerken op eenlegale manieraan te brengen op deze wanden.
MORIS had een aantal graffiti-vrienden verzameld om de wanden van hun graffiti kunstwerken te voorzien, waarbij het thema LOVE werd. De eerste streken uit de spuitbussen kwamen rond 9:00 uur op de wanden en tot 16:00 uur gingen de kunstenaars door.
graffitti wijchen noord 01
Rond 11.30 uur werd de officiële opening van deze love-tunnel door wethouder Paul Loermans (kunst en cultuur) gedaan. De Wijchense Omroep maakte opnamen en MORIS en Paul Loermans werden geïnterviewd. Kort daarna begon ook een workshop voor de jeugd.
graffitti wijchen noord 03
Aan het eind van de dag dook ook nog een onverwachte bewonderaar op... ;-)
graffitti wijchen noord 04
Heeft u vragen over het live graffiti spuiten? Dan kunt u contact opnemen met Maurice MORIS Broekhoff.
Hij is bereikbaar via of 06-30116750.
graffitti wijchen noord 00
graffitti wijchen noord 05
graffitti wijchen noord 06
Tekst en foto´s door Dick Vogelzang (HDV Productions)
Bekijk HIER alle foto's.