Goes veel te sterk voor sc Woezik

Woezik blijft deze competitie vooralsnog puntloos. In en tegen Goes werd kansloos met 4-1 verloren.

Woezik en Goes deden in het begin van de wedstrijd weinig voor elkaar onder. Na een misser bij Goes door Franse en een kans voor Woezik-spits Jos Peltzer was het Goes dat op voorsprong kwam door een goal van Daniël Wissel. Woezik probeerde hierna te fors=ceren, maar gaf daardoor ook te veel ruimte weg. Na vijfendertig minuten spelen was het Ray Kroon die namens Goes de score verdubbelde. Goes ging ook nog op zoek naar een derde treffer in de eerste helft, maar ondanks enkele kansen viel die, gelukkig voor Woezik, niet.

In het tweede ging Goes door met. Wissel miste een nog een grote kans, maar hij was daarna wel aangever bij de 3-0 van Ray Kroon. Erwin Franse maakte vlak erna ook nog 4-0 van. De eretreffer kwam op naam van Gijs Diebels die een onoplettendheid in de defensie van Goes afstrafte.

Het lijkt vooral een mentale kwestie te worden voor de ploeg van trainer Kosterman. Een overwinning volgende week zondag thuis tegen Baronie zou meer dan welkom zijn. De wedstrijd op de Suikerberg begint om 14.30 uur. Foto’s door Theo Teuwsen