Woezik en Quick maken er een mooie zaterdagmiddag van

Foto:

Quick Nijmegen en Woezik zijn 2 middenmoters in de 4e klasse Zaterdag competitie die afgelopen zaterdag alleen nog voor de eer streden. Beiden kunnen niks meer winnen en niks meer verliezen. Ze maakten er een mooie wedstrijd van met een 5-5 eindstand.

Quick is al direct gevaarlijk uit een voorzet maar Melvin Fleuren verwerkt de bal tot corner die vervolgens niets oplevert voor de ploeg uit Nijmegen. Woezik is wakker en op aangeven van Daan van Schijndel krijgt Soerin Ammersingh een goede kans maar hij scoort niet. Quick komt beter in het spel en zoekt de ruimte. Hieruit komt een goede voorzet die Robin Kersten feilloos in het eigen doel kopt 0-1. Quick krijgt vervolgens meerdere kansen maar scoort niet en Woezik komt niet verder dan een bal op de paal en een vrije trap die over gaat. Simpel balverlies in de opbouw geeft Quick een niet te missen kans, 0-2. Woezik probeert het wel maar het is Quick dat weer een grote kans krijgt die op de lijn gered wordt. Daymen Schippers schuift nu meer in en daardoor krijgt hij van Daan van Schijndel de kans op een schot die precies op de kruising terecht eindigt. Woezik hanteert nu vaker de lange bal en hieruit ontstaat een kans voor Daan van Schijndel die beheerst de 1-2 scoort. Wederom is het in de opbouw slordig bij Woezik en dit cadeau pakt Quick graag aan, 1-3. Nog voor rust komt Woezik door Fabian Flier weer op 2-3 doordat ook Quick uiterst slordig gaat spelen. 

In de 2e helft vervangen Kevin Kersten en Sander van Doornik de licht geblesseerde spelers Fabian Flier en Soerin Ammersingh. Beide ploegen beginnen matig met veel fouten waarbij Sander van Doornik een open kans op 3-3 mist. Er komen kansen maar Woezik helpt ze vooralsnog allemaal om zeep en geeft wederom Quick een buitenkans die ze niet laten liggen 2-4. De 3-4 van Bryan Schippers komt uit een moment dat 2 spelers van Quick tegen elkaar aanlopen en blijven liggen, Woezik speelt door waarbij spelers van Quick protesteren maar het doelpunt telt. Quick gaat met minder inzet spelen en Woezik ruikt de mogelijkheid op punten, Sander van Doornik zet vanaf rechts de bal goed voor op Tom van Perlo die de bal net raakt en de keeper van Quick laat de makkelijk te pakken bal glippen 4-4. Woezik krijgt vervolgens veel kansen op een doelpunt maar zowel Daymen Schippers als zijn broer Bryan weten niet te scoren. Quick doet weinig meer en uit een bal van Sander van Doornik op Wessel Verkooijen valt zelfs de 5-4 voor Woezik. Het is een late wake-up call voor de Nijmeegse formatie en Woezik vergeet weer te verdedigen waardoor de 5-5 eindstand op het scorebord komt.

Het was vandaag een leuke wedstrijd met veel fouten, 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren en de scheidsrechter die een rustige dag had.

Opstelling Woezik: Melvin Fleuren, Jesper Hendriks, Daymen Schippers, Sam Rossen, Robin Kersten, Soerin Ammersingh, Tom van Perlo, Daan van Schijndel, Brian Schippers, Wessel Verkooijen, Fabian Flier.

Wisselspelers: Thijmen Renkens, Sander van Doornik, Kevin Kersten. 

Reacties

Cookieinstellingen