Wisselend succes tafeltennissers ONI

Foto:

Beide landelijk spelende ONI teams moesten naar Hilversum. De heren voor behoud van hun tweede plaats en de jongens bij de jeugd voor behoud in de landelijke klasse. Met wisselend succes.

Helaas moesten de heren aantreden met een invaller en het werd een zware middag voor ze. Hadden ze de thuiswedstrijd nog met 7-3 gewonnen dit keer ging de zege naar de thuisclub. Alleen Bob Koch wist tweemaal te winnen en het dubbel werd ook een Wijchense overwinning echter toen was de koek op. Paul Sommers en Jeroen Claessen bleven zonder overwinning en moesten de ONI mannen met een 7-3 nederlaag terug naar huis. Door de voor ONI gunstige andere uitslagen blijven de mannen op de tweede plaats.

De jeugd deed het beter en wonnen in de radiostad van de directe concurrent met 7-3 en veroverden zich weer een plaats in de middenmoot. Sander Dam was ditmaal voor alle Hilversummers te sterk en won keurig al zijn partijen. Matthijs Loozen en Job Zalmé wonnen beiden tweemaal. Handhaving in de landelijke klasse is nu zo goed als zeker.

Reacties