Nieuwe baan voor Remko Bicentini

Remko Bicentini
Foto: Bicentini

Remko Bicentini heeft een nieuwe baan. De Wijchense voetbaltrainer gaat aan de slag assistent-bondscoach van het Canadese nationale voetbalelftal, zo meldt de Gelderlander vandaag.

Bicentini, oud-trainer van AWC, was tot vorig jaar succesvol bondscoach van het nationale elftal van Curaçao. Door de komst van Guus Hiddink moest hij plaatsmaken. Bicentini combineert zijn nieuwe functie met de UEFA Pro-opleiding, de cursus voor betaaldvoetbaltrainer die dit voorjaar begint.

Trainingskamp

De Wijchenaar is inmiddels al begonnen met zijn nieuwe baan; afgelopen vrijdag is hij naar Florida vertrokken voor een trainingskamp van de Canadese selectie. Zijn nieuwe functie betekent wel dat hij stopt als trainer van de Maldense hoofdklasser Juliana’31.

Trainer AWC

Bicentini speelde van 1986 tot 1988 in totaal 24 wedstrijden (22 competitiewedstrijden en 2 in de nacompetitie) als verdediger voor NEC. Hierna ging hij voor De Treffers spelen; later kwam hij uit voor onder andere Germania, AWC en DIO’30. Van 2012 tot 2017 was Bicentini trainer van AWC.

Zie ook:
Remko Bicentini toegelaten tot hoogste trainersopleiding

Bicentini en voetbalbond FFK voor de rechter

 

Reacties

Cookieinstellingen