Sportkampioenen lunchen op Kasteel Wijchen

De sportkampioenen en een vertegenwoordiging van het college.
De sportkampioenen en een vertegenwoordiging van het college.
Foto: gemeente Wijchen

In Kasteel Wijchen zijn afgelopen week de Wijchense sportkampioenen door de gemeente in het zonnetje gezet. Zij kregen een lunch aangeboden waar namens de gemeente burgemeester Renske Helmer-Englebert en wethouder Bea Schouten aanwezig waren.

De kampioen die aanwezig waren op het kasteel waren Anne van Eldijk (NK hiphop), Simone Steetzel (NK hiphop), Dani Hermsen (NK judo -60 kg cadetten), Wouter van Diepen (NK vin-zwemmen) en Jeremy Knuiman (NK motorcross 250 cc).

Traditie

Tijdens de lunch vertelden de sporters over hun sportieve prestaties in 2022 en over hun plannen voor dit jaar. Het uitnodigen door de gemeente van Wijchenaren die kampioen zijn geworden is een jaarlijkse traditie. Voor de lunch komen in aanmerking degenen die in de gemeente Wijchen wonen en die individueel Nederlands, Europees of wereldkampioen in zijn of haar sport is  geworden.

Bijschrift foto (v.l.n.r.): Wethouder Bea Schouten, Anne van Eldijk, Simone Steetzel, Dani Hermsen, Wouter van Diepen, burgemeester Renske Helmer en Jeremy Knuiman.

Reacties

Cookieinstellingen