Kerstengelen gaan toch nog even door met actie

Het bestuur van de Kerstengelen (v.l.n.r.): Rob Netten, Sjaak Jansen en Piet Hendriks.
Foto: Archief de Kerstengelen

De inzamelingsactie van de Wijchense Kerstengelen gaat door tot en met 6 januari. Er komen nog veel donaties binnen, mede door de aandacht die er in de media en op social media voor de actie is. De teller van de actie staat inmiddels boven de 3250 euro.

De Kerstengelen sparen door voor cadeaukaarten van Wijchen=, die bij meer dan 90 Wijchense ondernemers zijn in te leveren. “Gezinnen met een krappe portemonnee worden keihard geraakt door de coronacrisis, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze Wijchense ondernemers. De gevolgen zijn groot. Daarom zijn donaties nog van harte welkom”, zegt voorzitter Sjaak Jansen, die de gevolgen van corona zelf aan den lijve heeft ondervonden, aangezien hij is getroffen door het virus. Gelukkig met milde klachten en hij blijft zich inzetten voor de actie.

Achtergrond

“We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties. Prachtig! Vandaag werden we nog verrast met een donatie van 500 euro, maar ook de kleinere giften zijn hartverwarmend”, aldus Jansen. De Kerstengelen zien met name donaties tussen de 10 en 50 euro zien binnenkomen. “De meeste mensen doen met Driekoningen de kerstboom de deur uit. Wij zullen tegelijkertijd weer naar de achtergrond verdwijnen. Rond de volgende kerst hopen we er weer – vertrouwd op de Markt – te zijn.”

Doneren kan nog tot en met 6 januari via de site van de Kerstengelen.

Zie ook:
Actie van Kerstengelen heeft al 2500 euro opgebracht

Kerstengelen steunen Wijchenaren én ondernemers

Reacties

Cookieinstellingen