AWC gaat na winst op SDV verder in de bekerstrijd

AWC speelde donderdagavond de bekerwedstrijd tegen SDV Barneveld. Ook met diverse invallers wisten de Wijchenaren de wedstrijd te winnen (2-0) en gaan daardoor naar de volgende bekerronde.

AWC speelde met diverse invallers, onder anderen Mels Langtang maakte zijn rentree na een blessure. De wedstrijd was rommelig van beide zijden en er waren veel ballen die niet aankwamen.

Fraai

SDV (net als AWC uitkomend in de vierde divisie) kreeg in de eerste helft twee goede mogelijkheden, maar kon deze niet benutten. AWC was succesvoller en het was Sven Jansen die een voorzet van Lennart Nieuwenhuis in de 22e minuut fraai binnenschoot: 1-0. AWC bleef doorgaan en het was Wiebe Veltmaat die in de 39e minuut een corner binnenkopte; 2-0 was tevens de ruststand.

Buitenspel

In de tweede helft kwamen weer diverse wissels en daar werd het spel niet beter van. AWC kreeg nog wel een aantal mogelijkheden, maar kwam niet meer tot scoren. Ook lukte het SDV Barneveld niet om een geldig doelpunt te scoren; spelers stonden vaak buitenspel en gingen hierover meerdere keren met de scheidsrechter in discussie.